Shakira обяви световно турне

Shakira обяви световно турне
15 Април 2024

Shakira обяви, че тръгва на световно турне в подкрепа на новия ѝ албум “Las Mujeres Ya No Lloran”, с който тя официално се завърна на музикалната сцена след 7-годишна пауза. Премиерата му бе на 22 март и излиза в период от живота на звездата, в който тя се съвзема от раздяла, продължава живота си и сама отглежда двамата си синове. “Las Mujeres Ya No Lloran” е под номер 12 в дискографията на латино дивата и включва 16 песни, от които 8 чисто нови, 1 ремикс и 7 абсолютни хита, сред които “TQG” с Karol G, “Te Felicito” с Rauw Alejandro и “Copa Vacía” с Manuel Turizo.

Shakira написа в социалните мрежи, че турнето, което е озаглавено “Las Mujeres Ya No Lloran World Tour” ще започне през ноември от САЩ и ще продължи към други части на света през 2025 г. Засега няма анонсирани конкретни дати. Това ще е първото световно турне на колумбийската изпълнителка и композитор от 2018 г., когато се състоя “El Dorado” in 2018.

“Толкова съм развълнувана да обявя най-накрая, че LAS MUJERES YA NO LLORAN WORLD TOUR се случва! Нямам търпение да се върна на сцената, купонясвайки и празнувайки с моята глутница вълци!”, написа тя.

Shakira изгради изключително успешна музикална кариера като в началото пее само на испански език и е популярна в Латинска Америка и Испания, а по-късно издава песни на английски и става световно известна. Има над 75 милиона продадени копия на албумите и синглите си и множество музикални отличия, сред които 3 награди Grammy и редица статуетки от World Music Awards, American Music Awards и Billboard Music Awards.

Прочетете още