4Magic с радио премиера на дебютния си сингъл “Together (Вечерай, Радо)” по CITY

4Magic с радио премиера на дебютния си сингъл “Together (Вечерай, Радо)” по CITY
23 Февруари 2018

В петък, 23 февруари, е радио премиерата на дебютния сингъл на момичетата от 4Magic – “Together (Вечерай, Радо)”. В официалните YouTube и VBOX7 канали на Вирджиния Рекърдс ще бъде представено и lyric видеото към сингъла. Eдна седмица по-късно, на 2 март (петък), е премиерата на официалния видеоклип към песента на първата група победител в X Factor България. Видеото е заснето в продължение на два дни в родния град на момичетата Пловдив от режисьора Николай Шопов. Снимките са реализирани със съдействието на Община Пловдив.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Дебютният сингъл на 4Magic е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти Monoir, с когото „Вирджиния Рекърдс“ си сътрудничи от няколко години. Парчето е с модерно денс звучене, в което се преплитат клубен бийт и части от българската фолклорна песен "Вечерай, Радо". Именно с изпълнение на „Вечерай, Радо“ още на първия кастинг Валентина, Елеонора, Елия и Никол, се превърнаха в сензацията на петия сезон на X Factor у нас. Уникалната им спятост, великолепни гласове и артистизъм им осигуриха победата в музикалното риалити, както и постижението да са първата група, спечелила българския Х Factor.

През 2016 година румънецът Monoir оглави класациите в България и редица европейски държави именно с музикален проект (“The Violin Song”), в който имаше брилянтно вплетен семпъл от българска фолклорна песен.

Гледайте Lyric видеото на “Together (Вечерай, Радо)” на 23.02 в 18:00 ч. и официалния видеоклип на 02.03 в 18:00 ч.

Прочетете още