Ако искате да разберете какъв е тайният живот на домашните ви любимци, гледайте "Сами вкъщи"

Ако искате да разберете какъв е тайният живот на домашните ви любимци, гледайте
26 Юли 2016

Чудите ли се понякога какво правят домашните ни любимци, когато излезем от вкъщи? Човеците, създали миньоните, сега влизат в домовете ни с анимацията "Сами вкъщи", за да ни покажат именно това – тайният живот на всички кучета, котки, канарчета и златни рибки, оставени без надзор.
Снимка: llayblog
Запознайте се с Бъди – симпатичен дакел в особена връзка със семейния миксер, съседите Макс и Гиджет, чиято всекидневна програма е особено натоварена, търсещата постоянно внимание Мел, канарчето-изтребител Бонбончето, котката, която е вечно на диета, Клои и тайния вокал на метълите System of a Down – снежнобелия пудел Ленард.

Снимка: movieclipsdotcom

Всички тези симпатяги обитават кооперация в Манхатън и животът им от девет до пет е наситен със събития – сбирки „на по кафе”, бъбрене, клюки и безройни тренировки пред огледалото за перфектната визия, която ще им донесе повече лакомства.

Снимка: universalpicturesuk

Ако искате да се посмеете, няма да сгрешите, ако се впуснете в това невероятно анимационно приключение. Премиерата за българските зрители е на 5-ти август.

Прочетете още