Анимационен сериал базиран на „Бързи и яростни“

Анимационен сериал базиран на „Бързи и яростни“
Снимка: www.youtube.com
25 Април 2018

Компанията Netflix има договор с DreamWorks Animation Television за оригинални анимационни и семейни програми и като част от този договор обявиха, че подготвят анимационен сериал по мотиви от популярната поредица "Бързи и яростни". Изпълнителни продуценти ще са продуцентите на игралните филми – Вин Дизел, Нийл Мориц и Крис Морган.

Сюжетната линия няма да бъде тясно свързана с игралните филми. Историята ще се върти около тийнейджъра Тони Торето, който върви по стъпките на своя братовчед Дом (Вин Дизел). Младежът и негови приятели са вербувани от правителствена агенция със задачата да проникнат под прикритието на състезатели в прочута банда за надбягвания, която е свързана с престъпна организация, съобщава Variety.

„Нямаме търпение да започнем работа по анимационния „Бързи и яростни“. Игралната поредица е феномен по целия свят, обожаван от зрителите на всички възрасти. В анимационните серии ще има всичко от екшъна, хумора и останалите отличителни качества на игралните филми“, заяви Мелиса Коб като представител на Netlix.

„Бързи и яростни“ е най-успешната и най-продължителната поредица в историята на Universal. Осемте филма са спечелили досега над 5 милиарда долара по света. Следвашият филм с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм предстои да излезе през юли 2019, а през следващите две години ще са премиерите на девета и десета част.

Прочетете още