Бандата DNCE с нов сингъл в колаборация с NICKI MINAJ

Бандата DNCE с нов сингъл в колаборация с NICKI MINAJ
Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music
18 Април 2017

Мултиплатинената поп банда DNCE представя своя нов сингъл ‘Kissing Strangers’ в колаборация със супер звездата Nicki Minaj. Парчето дебютира в световен мащаб на 14-ти април, 2017 г. и е налично за стрийминг в дигиталните платформи тук: https://dnce.lnk.to/KissingStrangers.

Парчето е с характерното поп звучене на DNCE и рап елементи от Nicki Minaj и е различно от всичко, което бандата е издавала до момента.

Изпълнителите вече са готови с официалното лирик видео към ‘Kissing Strangers’.

Бандата DNCE е сформирана през лятото на 2015 г. и прави своя силен дебют в световен мащаб с парчето ‘Cake By The Ocean’, което получава три пъти платинен статус по продажби. Сингълът е включен в едноименния албум на бандата ‘DNCE’ (2016 г.), влиза в Топ 10 на престижната класация Billboard Hot 100 и е стриймван близо 550 млн. пъти в Spotify в световен мащаб. Музикалното видео към него е гледано над 256 млн. пъти във YouTube/VEVO.

След успеха на ‘Cake By The Ocean’ бандата издава парчето ‘Toothbrush’, което получава златен статус по продажби. Видеото към него е гледано над 68 млн. пъти в YouTube/VEVO и включва незабравими кадри със супермодела Ashley Graham. По-късно излиза и третият сингъл на DNCE – ‘Body Moves’, официалното видео към който е с участието на модела Charlotte McKinney и надхвърля 25 млн. гледания.

DNCE е една от най-успешните банди за 2016 г. и получава признание за това с приз за “Най-добър артист” на музикалните награди MTV European Music Awards и приз за “Най-добър нов артист” на наградите MTV Video Music Awards.

Прочетете още