Белослава, Любо Киров, Графа и Бобо - специални гости на големия концерт на Орлин Павлов

Белослава, Любо Киров, Графа и Бобо - специални гости на големия концерт на Орлин Павлов
21 Септември 2018

Орлин Павлов обяви имената на звездите, които ще пеят с него на 1 октомври в Зала 1 на НДК. Изпълнителят, с покоряваща усмивка и завладяващ глас, обещава на всички свои почитатели концерт, какъвто не е правил до сега.

На сцената ще излязат любими на публиката български музиканти. „Още малко...“ е концерт от и за приятели. С много настроение и емоционална музика ще заредят почитателите Владимир Ампов - Графа и Любо Киров. Емблематичните изпълнители заедно с Орлин Павлов ще изпълнят за първи път пред публика в Зала 1 на НДК на 1-ви октомври новата им съвместна  песен „Приятели завинаги”.

Сред гост-изпълнителите ще са и невероятната Белослава и джаз триото JP3, а именно музикантите - Димитър Семов, Веселин Веселинов-Еко и самият Живко Петров. Орлин Павлов и Белослава обещават да изпеят любимият  на всички дует - „Всяка година по същото време“, по-чувствено от всякога и да разтанцуват всичко влюбени.

Рапърът Борислав Димитров - Бобо, известен като един от най-добрите хип-хоп изпълнители в България, ще участва в концерта с уникална версия на едно от парчетата на Орлин Павлов. Част от шоуто ще са и певците от единствената по рода си вокална група “Спектрум”.

В концертът ще вземат участие още - Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/.

Прочетете още