Ремиксът на Mi Gente ft. Beyoncé детронира от върха глобалния хит Despacito

Ремиксът на Mi Gente ft. Beyoncé детронира от върха глобалния хит Despacito
12 Октомври 2017

Ремиксът на испаноезичната песен Mi Gente („Моите хора”), в който се включи Beyoncé измести от първото място глобалния мега хит Despacito. Създаденото от колумбиеца J. Balvin парче Mi Gente 11 седмици не помръдваше от второто място на американската класация за латино песни. След като обаче Beyoncé направи ремикс на нашумелия регетон и включи вокалите си в него, той най-сетне успя да детронира безпрецедентния хит Despacito и да заеме челна позиция.

По-рано Beyoncé бе заявила, че всички приходи от версията й на Mi Gente ще бъдат дарени в помощ на жертвите от трите мощни урагана, които опустошиха Карибите и южните части на САЩ.

Това е първото парче, което успява да задмине непомръдващата вече 35 седмици колаборация нa Lusi Fonsi и Daddy Yankee Despacito от първото място.

Припомняме, че хитовата латино песен Despacito отбелязва рекорден брой седмици на първо място в класацията на американските сингли Billboard Hot 100. Освен това е сред най-успешните проекти на 2017 г. Официално Despacito е най-стриймваната песен в историята на музиката. В първите 24 часа след премиерата си официалното видео към оригиналната версия на парчето генерира рекордните за испаноезично видео 5,4 млн. гледания във Vevo.

Прочетете още