DARA с нов музикален проект “Все на мен”

DARA с нов музикален проект “Все на мен”
21 Юни 2018

Ударно начало на лятото за DARA – нов музикален проект “Все на мен”. Песента беше представена за първи път на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, малко преди певицата да грабне и наградата за най-добра БГ изпълнителка. Впечатляващото изпълнение на DARA на Наградите беше гледано и споделено стотици хиляди пъти, а тийзърът към клипа за рекордно кратко време се нареди сред най-популярните видеа в България.

Автор на музиката, текста и аранжимента на “Все на мен” е отново Павел Николов от БГ Дуото на 2017 г. Pavell & Venci Venc’. Павел е отговорен  за успеха и на предишните хитове на DARA „Кво не чу“, „Родена такава“ и „Недей“. DARA е съавтор на текста и музиката на песента.

Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков, по сценарий на писателя Константин Трендафилов. Впечатляващата  хореография в него, която видяхме и на сцената на Наградите на БГ Радио, е на Милен Данков. ‘’DARA е една природна фурия! Чуе ли ритъма, сама започва да си измисля движенията и хореографията ни се получава мигновено! Това момиче е просто.. УАУ!”, коментира хореографът.

 

Прочетете още