Дебютният албум на Camila Cabello - "Camila" е №1 в 96 държави

Дебютният албум на Camila Cabello -
15 Януари 2018

На 12 януари (петък) излезе дебютният солов албум на Камила Кабейо - озаглавен "Camila". Eдин от най-очакваните албуми за 2018-та година, дебютният студиен проект на поп сензацията Камила Кабейо, напълно оправда очакванията както на феновете, така и на музикалните критици.  За по-малко от 24 часа, "Camila" оглави чартовете на iTunes за продажба на албуми в 96 държави по целия свят.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Албумът включва 10 песни, сред които и двойно платиненият хит сингъл “Havana” (feat. Young Thug). Парчето е номер 1 в глобалния поп радио чарт и заема втора позиция в класацията на Billboard Hot 100 в продължение на пет последователни седмици. Камила стана „първият номер 1 дебют за 2017 от жена изпълнител в Топ 40“. “Havana” е #1 в чарта на iTunes „Overall Top Songs“, #2 в глобалния чарт на Spotify, #3 в щатския топ чарт на Spotify като от платформата обявиха, че Камила Кабейо е „четвъртият най-слушан артист в света“. “Havana” има над 765 милиона слушания и официални даунлоади до момента, а видеото в YouTube/VEVO е с повече от 301 милиона гледания. Във Великобритания сингълът оглави официалния чарт в продължение на пет последователни седмици и регистрира най-големия успех от жена изпълнител в чарта след Адел.

Новият сингъл “Never Be The Same” дебютира на 10 януари в официалната радио класация на САЩ на #29 място. В деня на премиерата, Камила Кабейо представи песента на живо във вечерното шоу на Джими Фалън. Вижте изпълнението:

Прочетете още