Излезе най-новият албум на Адел - 25

Излезе най-новият албум на Адел - 25
20 Ноември 2015

Най-новия албум на Адел, "25, вече е факт. Той излезе няколко години след като предходния, „21”, бе обявен за най-продавания албум на новото хилядолетие във Великобритания.

У нас „25” се издава и разпространява от Animato Music/XL Recordings с медийната подкрепа на Радио 1 и е наличен в най-големия музикален онлайн магазин в България - MusicMall.bg.

Това е първи студиен запис за певицата от 2012 година насам, когато тя спечели престижната награда Оскар за сингъла Skyfall.

Последният ми албум беше посветен на раздялата, докато този е по-скоро за сдобряването, помиряването със самата себе си, наваксване на изгубеното време и равносметка за всичко, което съм направила и което все още не съм.”, споделя Адел.

След впечетляващия успех на пилотния сингъл "Hello", който в първите 24 часа от своята премиера в YouTube постави рекорд с над 27,7 милиона пъти гледания, Адел представи и видео от живото изпълнение от The Church Studios в Лондон на песента „When We Were Young”. Албумът „25” включва още 9 заглавия, с които носителката на 10 награди Грами дава заявка да повтори успеха на албума „21”.

 

nbsp;

Прочетете още