Джанет Джексън потвърди, че е бременна с първото си дете

Джанет Джексън потвърди, че е бременна с първото си дете
Снимка: thecoolcoolcat
16 Октомври 2016

Поп звездата Джанет Джексън потвърди, че е бременна с първото си дете. Сп. „Пийпъл” публикува снимка на сияещата Джаксън на плажа с вече оформено коремче. 50-годишната по-малка сестра на краля на попа Майкъл Джексън през април сюрпризира почитателите си като отмени световно турне и каза, че тя и съпруга й Висам ал Мана „мислят за семейството си”. Джанет Джексън е пестелива относно личния си живот и не обяви веднага сватбата си с Ал Мана през 2012 година. Съпругът й е магнат, чиято компания продава луксозни стоки в страните от Персийския залив.

Снимка: fuckyesjanet

Джанет Джексън стана световно известна в края на 80-те години с албумите си Control и Janet Jackson's Rhythm Nation 1814, където съчетава поп музика и фънк с хип-хоп. Според списание Билборд тя е втората най-успешна изпълнителка на всички времена, задмината единствено от Мадона.

Снимка: fuckyesjanet

За периода 1986-2007 Джаксън има 10 номер едно хита в Billboard Hot 100, 15 номер едно песни в Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs, и 17 номер едно хита в Billboard Hot Dance Club Party. Освен всичко това, тя е печелила 5 награди Грами, била е номинирана за награда Оскар и е първата получила наградата Икона (Icon) на MTV.

Снимка: jelanihasan

Ето и една нейна снимка, заедно с брат си - невероятният Майкъл Джексън, на наградите Грами през 1993-та година.

Снимка: janetbrsite

Тагове: НА ФОКУС

Прочетете още