Джъстин Бийбър изостри отношенията си със Селена Гомез и разгневи феновете си

Джъстин Бийбър изостри отношенията си със Селена Гомез и разгневи феновете си
Снимка: justinisnotnormal
24 Август 2016

През последните дни канадският певец Джъстин Бийбър водеше война срещу феновете заради негативните коментари в Instagram за предполагаемата му нова приятелка София Ричи. Страна в конфликта взе и бившата му изгора, певицата и актриса Селена Гомес.

Всичко започна, когато певецът качи няколко снимки в социалната мрежа Instagram с новата си приятелка София Ричи. Някои от феновете му публикуваха обидни коментари по адрес на Ричи и това провокира Бийбър да заплаши, че ще изтрие акаунта си в мрежата, което и направи малко по-късно. Първоначално Бийбър заплаши, че ще направи профила си недостъпен за широката публика, но в крайна сметка стигна още по-далече и го изтри, съобщават Асошиейтед прес и Контактмюзик.

Снимка: biebsbuggati

Драмата започна когато 22-годишният Джъстин Бийбър започна да споделя в Instagram снимки с предполагаемата си нова приятелка - 17-годишната София Ричи, която е дъщеря на соул легендата Лайънъл Ричи и сестра на бившата риалити звезда Никол Ричи.

Ето снимка на двамата в социалната мрежа Tumblr.

Снимка: ombkissandtell

Заради последвали негативни коментари за София, Джъстин заплаши, че ще направи недостъпен за масовата публика профила си в сайта.

Бившата приятелка на Джъстин, Селена Гомез, реши да сподели мнението си по въпроса, като написа коментар в Инстаграм: „Ако не можеш да понесеш омразата, спри да качваш снимки на приятелката си хаха - те трябва да са специални и само за вас двамата. Не се сърди на феновете си. Те те обичат. Те бяха до теб преди всички други”.

Снимка: selenaco

В отговор на написаното от Селена Гомес, Джъстин Бийбър "изригна": "Забавно е да се видят хора, които са ме използвали, за да привличат внимание към себе си, сега да ме сочат по такъв начин. Тъжна история".

Гомес не остана длъжна на бившия си възлюбен, отвръщайки му с издържан в неговия тон коментар, в който напомни за многобройните му изневери. Бийбър на свой ред отговори с язвителен пост, загатващ, че Селена му е изневерила с бившия изпълнител от One Direction Зейн Малик.

В крайна сметка войната между Джъстин Бийбър и феновете, в която се намеси и бившата му Селена Гомес, взе жертва - профила на младия канадец в Instagram. В сайта певецът имаше 77,8 милиона последователи.

Решението на Бийбър да изтрие профила си в Instagram накара недоволни почитатели да организират "парти на отхвърлянето" в Twitter.

"Не мога да повярвам, че Джъстин ни мрази до такава степен, че да деактивира акаунта си в Instagram", гласи един от туитовете на възмутен фен.

"Наистина ли Джъстин изтри профила си заради някакво 17-годишно годишно момиче, което е срещнал едва преди седмица?", пише друг.

Източник: http://dariknews.bg

Прочетете още