Ed Sheeran претърпя инцидент. Турнето му е под въпрос

Ed Sheeran претърпя инцидент. Турнето му е под въпрос
Снимка: Kamil_Took
18 Октомври 2017

Любимецът на целия свят Ed Sheeran претърпя инцидент докато кара своя велосипед. В профила си в Instagram Ed публикува снимка, на която се вижда, че ръката му е гипсирана.

Снимка: https://www.instagram.com/teddysphotos/

„Претърпях малък инцидент с колело“, казва певеца. В статуса си споделя още, че очаква медицинска помощ, която да му помогне за по-бързото му възстановяване.

Според неофициална информация, Ed Sheeran е бил блъснат от кола. По обясними причини версията не е потвърдена, тъй като човекът, който го е блъснал ще се превърне в най-мразения шофьор на планетата.

Само преди 9 часа Ed публикува своя втора снимка и обръщение към фенове си, в което се казва:

"Лекарите ми потвърдиха фрактури в дясната ми китка и в левия лакът, което няма да ми позволи да изпълнявам концерти на живо в близко бъдеще."

Поради сериозните травми, неговите предстоящи концерти, които са част от световното му турне, а именно в Тайпе, Осака, Сеул, Токио и Хонг Конг трябва да бъдат отложени. В обръщението се казва още, че Ed очаква развитие в лечението и при подобрение ще даде повече подробности.

Снимка: https://www.instagram.com/teddysphotos/

Ed Sheeran не единственият изпълнител претърпял инцидент с велосипед. Преди няколко години вокала на U2, Bono, получи тежка контузия, докато караше велосипед. Ръката му беше счупена на няколко места.

Наскоро и друг любимец на публиката, но от киното – Gerard Butler, също претърпя инцидент. Този път произшествието се случи с мотора му. Въпреки че се размина без сериозни наранявания, актьорът беше оставен за наблюдение в болница.

Снимка: Gordon Correll

Прочетете още