“Fifty Shades Freed” - най-загадъчният саундтрак на годината със световна премиера

“Fifty Shades Freed” - най-загадъчният саундтрак на годината със световна премиера
9 Февруари 2018

В деня на световната премиера на финалната трета част от хитовата филмова поредица “Fifty Shades” излиза и най-загадъчният - официалният саундтрак към нея. Новината буквално взриви интернет пространството след като първоначално бе публикувана в Instagram профила на филма на 8-ми януари.

Докато през 2017 г. любителите на еротичната сага “Fifty Shades” се пренесоха в ново ниво на отношенията между Анастейша и Крисчън, то с третата финална част на поредицата те ще станат свидетели на интригуващата и дългоочаквана развръзка на техния романс.

С 23 песни и много неочаквани звездни колаборации, меломаните ще се потопят в дълбокия и провокативен свят на Dakota Johnson (Анастейша) и Jamie Dornan (Крисчън). Един от бившите членове на популярната бой банда One DirectionLiam Pyane и поп певицата Rita Ora обединяват талант в първия сингъл от саундтрака – “For You”. Малко след премиерата си песента се превърна в световен хит. Нежна и прочувствена, тя идеално се вписва в тематиката на еротично-романтичната драма с кадифения глас на Rita Ora и красивия тембър на Liam Payne.

Вижте видеото:

В списъка с песни към филма се откроява и парчето “Capital Letters” с вокалите на Hailee Steinfeld. 21-годишната певица и актриса не пропусна да разкаже пред медиите колко много се вълнува, че именно нейна песен ще звучи в един от любимите й филми.

Саундтракът към “Fifty Shades Freed” ще изненада публиката и с още вълнуваща музика, изпълнена от хитови поп звезди като Sia, Ellie Goulding, Dua Lipa, Julia Michaels и Jamie Dornan.

Албумът е наличен за поръчки в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg тук: http://bit.ly/2DBuYHi

Прочетете още