ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ НА THE OFFICIAL BULGARIAN BEATBOX BATTLE – 09 октомври

ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ НА THE OFFICIAL BULGARIAN BEATBOX BATTLE – 09 октомври
8 Октомври 2015

Този петък на паметника на Съветската армия, от 18:00 часа ще се състои деветият пореден финал на националния турнир по бийтбокс на България The Official Bulgarian Beatbox Battle 2015. Битките между шестнайсетте претендента за титлата шампион на България по бийтбокс ще се проведат на оригинален боксов ринг с размери 5х5 м. Финалът ще протече в 15 битки, разпределени в четири кръга – осминафинали, четвъртфинали, полуфинали и финал.

Автентичната състезателна атмосфера ще се допълва от присъствието на първата подгласничка на Мис България за 2014 г. Мария Цветанова, която ще дава старт на рундовете в оспорваните битки.

 

В програмата на Големия финал на The Official Bulgarian Beatbox Battle 2015 ще участват трикратният шампион на Великобритания Ball Zee, световните шампиони Skiller и Pe4enkata, шампионът на България за 2014 г. Killa Bee и брейк бандата Electric Force Crew.

“Очаквам високо ниво на битките и някои много трудни решения. Някои от нещата, които ще оценявам високо, са оригиналност, стил и музикалност, сценично присъствие и преди всичко представление!“, заяви ден преди големия финал шампионът на Великобритания и член на журито на състезанието.

Viber, Сити радио и телевизия, музикална къща Фактор, Max Media, Beatbox Battle® подкрепят организацията THE OFFICIAL BULGARIAN BEATBOX BATTLE 2015.

Прочетете още