Imagine Dragons представят своя трети студиен албум, озаглавен "Evolve"

Imagine Dragons представят своя трети студиен албум, озаглавен
23 Юни 2017

Носителите на ГРАМИ Imagine Dragons представят своя трети студиен албум, озаглавен "Evolve". Днес е световната премиера на изданието, а форматите са стандартно CD, делукс CD и винил. Албумът е наличен за стрийминг и поръчки в дигиталните платформи тук: https://imaginedragons.lnk.to/IDEvolve. Поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg тук: http://bit.ly/2sIJrfO

Пилотният сингъл "Believer" пресъздава емоционалната динамика в албума. С дръзки вокали и хип-хоп ритми парчето внушава вяра, че нещастните моменти в живота ни правят по-силни. През последните осем години музикантите преживяват трудни моменти и споделят, че именно те са им помогнали да се развият. Така се ражда и заглавието на албума - "Evolve" ("Развитие"). Официалното видео към “Believer” е гледано близо 100 млн. пъти в официалния канал на бандата в YouTube.

Музикантите внимателно подбират инструментите за аранжимента на всяка една от песните, за да предадат емоцията си на своите фенове. За "Evolve" Imagine Dragons се колаборират с шведските продуценти Mattman & Robin и Joel Little, който е работил с Lorde за албума "Pure Heroine". Въпреки минималистичния подход към албума, Imagine Dragons постигат богата сложност, вдъхновена от периода на презареждане на бандата.

Вторият сингъл "Thunder" е комбинация от величествени хармонии и изкривени вокални ефекти и разказва за миналото на вокалиста Dan Reynolds и моментите, когато музиката е била единственото му бягство. В този момент сякаш пътят му е озарен от светкавица и го довежда до тук, където той прави това, което обича и обикаля света с музиката си. Официалното видео към сингъла е гледано близо 45 млн. пъти в официалния канал на Imagine Dragons в YouTube.

Албумът включва и любовни парчета с деликатни китарни тонове и нежни вокали.

Прочетете още