Kim Kardashian и Kanye West съобщиха за раждането на третото им дете

Kim Kardashian и Kanye West съобщиха за раждането на третото им дете
Снимка: Getty Images
17 Януари 2018

Вчера, 16 януари, риалити звездата Kim Kardashian и съпругът й Kanye West съобщиха щастливата новина, а именно - раждането на третото им дете, което беше износено от сурогатна майка.

„Тя е тук! Толкова я обичаме“, написа Kim на своята страница в интернет, и после новината беше споделена с нейните 58,3 млн. приятели. "Двамата с Kanye сме много благодарни на сурогатната майка, която сбъдна мечтите ни", каза тя преди да благодари също на лекарите и медсестрите, помогнали за раждането на дъщеричката й.

В краткото съобщение Kim пише, че тяхната „здрава, красива“ дъщеря се е появила на бял свят в понеделник по обед, тежи 3,3 кг. Името на бебето не се съобщава и още не е известно.

Kardashian отбеляза и, че двете деца, които има от Kanye, са развълнувани от появата на сестричката им на бял свят.

Припомняме, че Kim Kardashian и Kanye West сключиха брак през май 2014 г. и вече имат две деца: дъщерята Норт на 4 годинки и двегодишният син Сейнт. 

Известно е, че за да се осъществи щастливото събитие Kanye е платил 45 000 долара за износването на бебето на сурогатната майка, на която й било забранено да пуши, да взима наркотици, да си прави горещи бани и да яде сурова риба по време на бременността

Прочетете още