Майкъл Джексън в ТВ анимация със заглавие „Michael Jackson’s Halloween“

Майкъл Джексън в ТВ анимация със заглавие „Michael Jackson’s Halloween“
Снимка: celebrityabc
14 Юли 2017

Майкъл Джексън, който почина през 2009 г. на 50-годишна възраст, ще се завърне за своите почитатели под формата на герой в телевизионен анимационен филм, съобщи Агенция France-Presse. Анимацията ще бъде излъчена в САЩ около празника Хелоуин през октомври, оповестиха наследниците на певеца.

Посмъртният проект, озаглавен „Michael Jackson’s Halloween“, ще бъде излъчен от телевизия CBS и вече се обсъжда възможността да бъде пуснат в ефир и в чужбина.

Наследниците на Майкъл лансираха редица проекти, за да извлекат печалба от творчеството и наследството му. Той е един от най-продаваните певци в света. Припомняме, че през 2015-а година имотът на Джако - „Невърленд“ в Калифорния, беше предложен за продан за сумата от 100 милиона долара, но тогава купувач така и не се намери. По-късно наследниците на Краля промениха намеренията си и решиха да го съхранят. В началото на март, тази година те го обявиха за продан отново за 67 милиона долар. След внезапната кончина на Майкъл Джексън бяха издадени два албума, включващи неизвестни негови песни. Единият от тях – излезлият през 2010 г. „Michael“, предизвика дебати. Някои се питаха дали Джако би искал недовършени негови песни да бъдат издадени, а други, дали наистина той е изпълнителят им.

Прочетете още