MTV разтърси Варна: Грандиозно парти на брега на морето

MTV разтърси Варна: Грандиозно парти на брега на морето
17 Юли 2017

Близо 30 000 зрители изпълниха южния плаж на Варна за партито на летния сезон в България. MTV Presents Varna Beach събра световни и български музикални звезди, а грандиозното шоу започна още през деня и завърши след полунощ.

Мощен звук и много емоции завладяха варненския плаж. Хиляди зрители пяха и танцуваха в продължение на близо 10 часа.

Заедно с големите звезди на MTV на сцената се качиха и родните изпълнители Поли Генова и Павел и Венци Венц, както и финалистите от Х Factor Дара и Кристиян Костов.

У нас дойде Тайни Темпа, който има зад гърба си три албума, милиони продадени копия и идва за втори път в България.

„Всеки път, когато идвам тук, се изненадвам от публиката, която има страшно много енергия и обича музиката ми. Страхотно е всеки път, когато съм тук. Варненския бряг е страхотен. Докато бях на сцената, виждах хората, пясъка, морето. Магично е и може и да се преместя тук веднага”, каза Тайни Темпа.

Най-очакваната звезда на концерта беше Биби Рекса.

„Страхотно е тук във Варна, хората са много мили, а храната е много вкусна. Аз съм от Албания и кухнята ни е много близка, а плажът е очарователен“, каза тя.

Семейството на Биби Рекса емигрира в Съединените щати, когато тя е на шест години. От малка се занимава с музика и има десетки награди. Освен певица, Биби е и автор на песни.

Кулминацията на концерта настъпи, когато на сцената се качи най-популярният DJ от Съединените щати Стив Аоки. Половин час след пристигането си във Варна вече беше готов да взриви сцената. След седмица ще излезе най-новият албум на Стив Аоки „Колони“, в който си партнира със световно известни рап изпълнители. Още преди световната премиера, някои от парчетата бяха представени пред варненската публика.

Прочетете още