Невена Пейкова с новия си хит „Трябваш ми спешно“ е №1 за изминалата седмица

Невена Пейкова с новия си хит „Трябваш ми спешно“ е №1 за изминалата седмица
18 Септември 2017

Звездата от третия сезон на X Factor Невена Пейкова оглави официалната национална класация на най-излъчваните български песни в радио и телевизионен ефир “TOP 100 Bulgarian music only” за периода 08 – 14 септември (по данни на ПРОФОН). Новият й самостоятелен сингъл „Трябваш ми спешно“ беше представен преди по-малко от месец и бързо се нареди сред хитовете на сезона и в клубовете. Песента е по музика на самата Невена в съавторство с Борислав Тонев и Преслав Бориславов. Зад видеото стои режисьорът Люси Иларионов, с когото тя работи за втори път след заснемането на предишния й хит „Да избягаме“.

„Изключително съм щастлива и благодаря на всички, които подкрепят проекта ни! Тази песен е много специална за мен, тъй като участвах в създаването й и се радвам, че с екипа на „Вирджиния Рекърдс“ постигнахме такъв успех“, коментира изпълнителката.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Тя бе сред звездите на концерта „Фортисимо Фест – Музика под звездите“, който се състоя в Античния театър в Пловдив в събота, 16 септември. „Да бъда на една сцена със Софийската филхармония под диригентството на Максим Ешкенази и да изпълня някои от най-емблематичните песни от български филми за мен беше огромна чест“, споделя Невена.

Прочетете още