Новата песен на Графа и подробности около големия му концерт през април 2017г.

Новата песен на Графа и подробности около големия му концерт през април 2017г.
21 Септември 2016

Представяме ви най-новата песен на Графа ,,Инстинкт“. Звездата разкрива и подробности около големия си концерт в Арена Армеец, който ще се състои на 6-ти април 2017-та година.

Още в първите минути след излизането на песента Графа написа: “Идва време, в което човек се вглежда в себе си, вижда отражението си в огледалото и напълно искрено си прави равносметка... За мен “Инстинкт” описва моите моменти на търсене и намиране. Отпечатъците от рая в любовта остават...”

„Освен част от новия ми албум, тя задължително ще бъде включена и в програмата за концерта в Арена Армеец”, каза Графа!

Клипът на песента е впечатляващ, изключително артистичен и въздействащ. Режисьор е младият талант Бойко Щонов (режисирал клиповете на Прея – “Всички наши места”, Белослава и Графа – “Сън”), който успява да улови безпогрешно  емоциите, преплитащи се в “Инстинкт” – вътрешната борба, многото страни на човешката същност, инстинктът, който ни води и любовта, която ни кара да се чувстваме живи и да продължим напред. 

Подготовката за шоуто тече – музикалните репетиции стартират след месец, проектът на сцената и мултимедиата е готов, а в момента се разработват детайлите по осветлението и лазeрното шоу.  През месеците октомври и ноември Графа продължава клубното си турне в страната, а в отделните градове ще бъдат организирани срещи с почитатели, на които топ изпълнителят ще отговаря лично на въпросите на феновете си и ще разказва подробности за предстоящото голямо събитие.

Тагове: Нова песен

Прочетете още