Новият албум на Kesha - "Rainbow" излиза на 11 август

Новият албум на Kesha -
8 Август 2017

След четири годишна пауза, американската певица Kesha се завръща на музикалната сцена с предстоящия си солов албум. Проектът, озаглавен "Rainbow", излиза на 11-ти август и се издава у нас в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в цензурирана и нецензурирана версии. Предварителни поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg: http://bit.ly/2vdzbxB.

До момента от албума има издадени два официални сингъла  — “Praying” и “Woman”. В края на юни Kesha пусна и трета песен от предстоящия проект - “Learn to Let Go”. Тя e написана от Kesha, майка й - Pebe Sebert заедно с копродуцента Stuart Crichton. Песента е в мид темпо и е личната изповед на певицата. Видеото ни отвежда в детството на Kesha като са използвани кадри от личния й архив.

За записите на новия албум "Rainbow", Kesha работи с музиканти като Ben Folds, Ricky Reed, Eagles of Death Metal и Dolly Parton. Кънтри легендата се включва в албума с дует в кавър версията на собствения й хит “Old Flames Can't Hold a Candle to You”. Графичната визия на албума е дело на Robert Beatty и Brian Roettinger с фотограф Olivia Bee.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

"Rainbow" излиза след суперуспешния дебютен албум на певицата "Warrior", издаден през 2102 от RCA/Sony Music.

Прочетете още