Новият албум на Lady Gaga излиза през октомври

Новият албум на Lady Gaga излиза през октомври
Снимка: mtv
26 Септември 2016

Lady Gaga направи разтърсващо завръщане с "Perfect Illusion"! Сингълът е от предстоящия нов албум, озаглавен ‘Joanne’ , на шесткратната носителка на наградата Грами и едно от най-големите имена в съвременната музикална индустрия. У нас албумът ще излезе в деня на премиерата – 21 октомври, от Анимато Мюзик/Universal Music.

Снимка: joanne-deluxe

В интервю за предаването на Зейн Лоу по BBC, певицата съобщи, че за песните в албума си е сътрудничила с Mark Ronson, Father John Misty, Florence Welch и Beck.

Пилотният сингъл от проекта, “Perfect Illusion”, дебютира на #1 място в чартовете на iTunes в 60 държави миналата седмица. Седем дни след премиерата на “Perfect Illusion”, сингълът превзе радио ефира на Великобритания като стана най-бързо добавената песен в плейлистите на Hot AC радиостанциите и оглави Hot AC чарта на Острова.



Лейди Гага е сред най-продаваните изпълнители в последното десетилетие с изключителните 30 милиона копия от албумите си по целия свят и над 150 милиона продадени сингли на физически и дигитален формат.

Тагове: Нов албум

Прочетете още