Ново видео от Demi Lovato към сингъла „Tell Me You Love Me”

Ново видео от Demi Lovato към сингъла „Tell Me You Love Me”
Снимка: Ralph Arvesen
4 Декември 2017

Мултиплатинената певица и автор на песни Demi Lovato представи своето най-ново видео към сингъла „Tell Me You Love Me” от шестия й студиен албум, озаглавен TELL ME YOU LOVE ME.

Веднага след премиерата, която се състоя на 29 септември албумът TELL ME YOU LOVE ME се нареди под #1 в класациите на iTunes в 36 държави. Пилотният сингъл от албума "Sorry Not Sorry" е един от най-успешните сингли в музикалната кариера на Demi с над 250 млн. стриймвания в световен мащаб и над 150 млн. гледания на парти видеото към него. В началото на месец септември излезе и заглавното парче от албума – "Tell Me You Love Me".

Сега вторият сингъл от албума има свое видео. Клипът е доста впечатляващ. В него можем да видим освен Demi в главната роля и актьора от сериала Grey's Anatomy - Jesse Williams. В клипа Jesse и Demi са силно влюбени. Видеото представлява малък филм за любовта, ревността и премеждията по пътя на двойката. Двамата се обичат много, но нещо им пречи да бъдат безмерно щастливи. Те планират сватба и ще видите Demi в булчинска рокля. Но дали всичко завършва с Happy End вижте:

Прочетете още