P!nk представи видеото към новия си сингъл "What About Us"

P!nk представи видеото към новия си сингъл
18 Август 2017

P!nk се завърна с изключително силна и въздействаща песен - “What About Us”. Песента е написана от P!nk, Johnny McDaid от групата „Snow Patrol“ и Steve Mac, който е и музикален продуцент на проекта. Вчера се състоя премиерата на видеоклипа към сингъла в канала на певицата във VEVO/YouTube. Във видеото P!nk отправя силни политически послания в подкрепа на онези, чиито права са в опасност в „Америка на Тръмп“: имигранти, гей двойки, етнически малцинства и др. Визуалните послания са подсилени с натрапчиви полицейски сирени, преплитащи се с проблясващи прожектори на хеликоптери, а накрая завърша с фонограма, във която мъжки глас казва: "Ние ще отхвърлим омразата! Ние ще отхвърлим расизма!“. Видеоклипът е режисиран от Джорджия Хъдсън, а изключителната хореография е дело на GoldenBoyz. Ето го и него:

Песента “What About Us” е пилотен сингъл от предстоящия нов албум на звездата, озаглавен ‘Beautiful Trauma’, който ще излезе на 13-ти октомври и ще бъде издаден у нас в деня на световната премиера.

Предварителните поръчки за албума на физически носител ще стартират на 8 септември в онлайн магазина http://www.musicmall.bg.

P!nk е съавтор на всички 13 песни, включени в предстоящия й албум. За създаването му тя работи с екип от автори и продуценти като Steve Mac, Johnny McDaid, Max Martin, Shellback, Jack Antonoff, Julia Michaels, Greg Kurstin, busbee и други.

Прочетете още