Победителите от Американските музикални награди 2015

Победителите от Американските музикални награди 2015
23 Ноември 2015

Водеща на церемонията за Американските музикални награди в Лос Анджелис бе Jennifer Lopez, която вдигна всички на крака с танци върху едни от най-големите хитове на годината. В програмата имаше още включитени изпълнения на Justin Bieber, Ariana Grande, Demi Lovato, One Direction и други музикални величия.

https://www.flickr.com/photos/disneyabc/disneyabc

https://www.flickr.com/photos/disneyab

https://www.flickr.com/photos/disneyabc

https://www.flickr.com/photos/disneyabc

Момчешката банда One Direction грабна приза за Артист на годината за втори пореден път.

Освен престижното отличие, момчетата спечелиха и в категорията за любим поп-рок дует или група.

„Наистина е невероятно да получим тази награда за втора поредна година“, каза Луи по време на благодарствената си реч. „Благодаря ви много. Това е заявление за това колко невероятни са нашите фенове. Вие бяхте страхотни с нас тази година. Благодаря ви“, каза още той.

Сред останалите звезди с по две награди са и Nicki Minaj, която взе отличията за любим хип-хоп и рап изпълнител, както и за любим хип-хоп или рап албум. Любимеца The Weeknd също взе две награди за любим соул и арендби изпълнител, както и за соул и арендби албум.

С най-много награди вечерта беше Taylor Swift, която прибра три статуетки – в категориите за песен на годината, любим поп-рок албум и любим съвременен изпълнител.

Гласовитата Селин Дион изпълни песента на Едит Пиаф L'Hymne a l'amour (от френски: „Химна за любовта”) по време на церемонията за Американските музикални награди в знак на почит към жертвите на атентатите в Париж.

Прочети повече на vesti.bg

Прочетете още