Подробности за четвъртия студиен албум на Ariana Grande - "Sweetener"

Подробности за четвъртия студиен албум на Ariana Grande -
20 Септември 2018

На 17-ти август многократно номинираната за ГРАМИ мултиплатинена певица Ariana Grande представи четвъртия си студиен албум - "Sweetener". Пилотният сингъл от албума е "No Tears Left To Cry", който присъства в ТОП 10 на най-престижната класация за песни Billboard Hot 100. Заедно с новината за албума изпълнителката пусна още един сингъл от него - "The Light Is Coming". Парчето е със специалното участие на Nicki Minaj, а негов музикален продуцент е супер звездата Pharell. Ексклузивната премиера на видеото към него беше на сайта Reebok.com. Режисьор на лентата е носителят на ГРАМИ Dave Meyers, чието дело е видеото и към сингъла "No Tears Left to Cry", гледано над 500 млн. пъти в YouTube.

С мощния си глас и широк вокален диапазон Ariana Grande се превръща в една от най-магнетичните и най-успешни съвременни поп изпълнителки. Едва 24-годишна тя вече е носител на 3 платинени албума, песните ѝ са стриймвани над 18 млрд. пъти в дигиталните платформи, номинирана е 4 пъти за ГРАМИ и 8 от хитовете ѝ влизат в ТОП 10 на Billboard Hot 100.

Сингълът "No Tears Left To Cry", дебютира под #1 в iTunes в 88 страни и в ТОП 10 на Billboard Hot 100, с което певицата става първият артист в историята на музиката, чиито пилотни сингли от всички албуми дебютират директно в ТОП 10 на престижната класация.

Прочетете още