Подробности за новия проект на Plamen & Ivo - "С ръка на лице"

Подробности за новия проект на Plamen & Ivo -
2 Декември 2017

„С ръка на лице“ е новият проект на братята Пламен и Иво, чиято премиера бе в петък, 1 декември точно в 18:00 часа. Ето какво споделят двамата излълнители за своя нов проект:

„Ще изненадаме феновете си с по-твърдо, хип-хоп звучене. Автор на бийта, по който ние двамата изградихме музиката, e руският музикален продуцент Diamond Style, a аранжиментът е дело на Pavell. Вдъхновението ни за този проект идва от Русия. Тенденцията известни личности да се снимат и да танцуват „с ръка на лице“ е много актуална там, вече се разпространява и в Америка, но в Европа е слабо позната. Това движение е част от модерната хип-хоп култура, подобно на популярния „даб“, който е любим на младите хора по цял свят. Искаме да пренесем движението „с ръка на лице“ в България и да „заразим“ с него феновете на тази музика“.

Видеото към сингъла е дело на режисьора Николай Шопов, с когото Пламен и Иво и продуцентите им си партнират за първи път. „Работихме по идеите за клипа заедно с Ники и екипа на Вирджиния Рекърдс. Избрахме за декор склада за строителни материали заради необичайната среда. Развълнувани сме, защото резултатът надхвърли очакванията ни! Нямаме търпение да получим обратна връзка от феновете и да видим повече хора, които танцуват „с ръка на лице“, допълват изпълнителите.

Двамата, заедно с DARA, Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, Християна Лоизу и Невена Пейкова, ще видят първите реакции на публиката още тази неделя /03.12/ от 17:00 ч. в Mall of Sofia (площадка IMAX) по време на обща фен-среща за представянето на „БГ Хитове до скъсване, Vol. 3“ – новата компилация, включваща техни хитови парчета като „Не ти мисля зло“ и „Няма да си тръгнеш с друг“. 

Прочетете още