Подробности за новия сензационен сингъл на Little Mix - 'Woman Like Me' ft. Nicki Minaj

Подробности за новия сензационен сингъл на Little Mix - 'Woman Like Me' ft. Nicki Minaj
15 Октомври 2018

Групата Little Mix се завръща с новия си сензационен сингъл, озаглавен 'Woman Like Me' с участието на хип хоп иконата Ники Минаж.

„Woman Like Me“ e динамично парче с красиви хармонии и ърбан и реге-поп звучене. Американската суперзвезда Ники Минаж влиза в първата си колаборация с британската група, а резултатът е парче, което със сигурност ще доминира в плейлистите на радиостанциите по целия свят в следващите месеци.

От 2011 година до момента, Пери Едуардс, Джеси Нелсън, Лий-Ан Пинок и Джейд Търлоу, се утвърждават не само като една от най-успешните британски поп групи в историята, но и като глобален поп феномен. Те затвърдиха статуса си на най-успешната дамска група в музикалната индустрия след доминацията и на четирите им студийни албума в класациите по света. Последният им студиен проект, озаглавен 'Glory Days' е най-продаваният албум на дамска група в света в историята на цялата музикална индустрия.

Little Mix имат продадени над 45 МИЛИОНА копия от албумите си по света, 4 номер едно сингъла в британския чарт, 4 платинени албума и 9 платинени сингъла. С тези постижения, групата подобри рекорда, държан до момента от „Spice Girls“.

Прочетете още