Първи трейлър на „Петдесет нюанса освободени”

Първи трейлър на „Петдесет нюанса освободени”
12 Септември 2017

Излезе първият трейлър на третата част от трилогията "50 нюанса" - „Петдесет нюанса освободени” („Fifty Shades Freed”), при това заедно с постер – Анастасия в сватбена рокля. Излизането на тийзъра съвпадна с рождения ден на главната героиня.

Снимка: https://twitter.com/FiftyShades

В „Петдесет нюанса освободени” Дакота Джонсън и Джейми Дорнан имат всичко – любов, страст, интимност, богатство и целия живот пред себе си. Но връзката им ще ги изправи пред предзвикателства, за които не са подозирали. Съвсем на кратко ще споменем, че единствената сила, която може да попречи на щастието на новото семейство Грей може да се окаже отмъстителния шеф на Анастасия. В тази роля влиза Ерик Джонсън.

Джеймс Фоли режисира отново, сцераният е на съпруга на Е.Л.Джеймс, авторката на поредицата „50 нюанса сиво”, а в роли ще се появят отново Ким Бейсинжър, Макс Мартини, Люк Граймс, Рита Ора и Марша Гей Хардън. Филмът се очаква да се появи на екран около „свети Валентин” догодина.

Първият филм успя да спечели 600 милиона долара, а вторият – почти 400 милиона. Времето ще покаже колко успешен ще бъде третият филм от историята, посветена на героите на Джейми Дорнан и Дакота Джонсън.

Прочетете още