Sam Smith представя новия си сингъл “Too Good At Goodbyes”

Sam Smith представя новия си сингъл “Too Good At Goodbyes”
8 Септември 2017

След големия успех на дебютния си албум “In The Lonely Hour” Sam Smith се завръща с нов сингъл - “Too Good At Goodbyes”, който дебютира в световен мащаб днес.

“Too Good At Goodbyes” е първият проект на изпълнителя след хита #1 “Writing’s On The Wall” от 2015 г., включен в саундтрака към филма от поредицата за James Bond „Spectre”.

Автори на новия сингъл са дългогодишните сътрудници на Sam Smith - Jimmy Napes и Stargate. “Too Good At Goodbyes” демонстрира уникалния талант на Sam Smith като изпълнител, както и уменията му да твори въздействаща музика. Sam Smith споделя, че песента е посветена на връзка в неговия живот, която той решава да прекрати, за да се почувства по-добре.

За да пресъздаде емоцията си на своите фенове и за да отпразнува завръщането си на музикалната сцена, Sam Smith ще изнесе поредица от концерти в Лондон, Ню Йорк, Лос Анджелис и Берлин. Всеки един концерт е вълнуваща възможност за по-лична среща с един талантлив и обичан музикант.

През 2014 г. Sam Smith издава своя дебютен албум “In The Lonely Hour” и към днешна дата той е един от най-успешните изпълнители с над 12 млн. продадени копия от албуми в световен мащаб и редица престижни награди - Academy Award, Golden Globe, 3 Brit Award, 3 Billboard Music Awards, 4 награди ГРАМИ и 6 MOBO Awards.

Прочетете още