Спечели един от 10 кода за новата услуга NET 1 Pocket TV с Радио Сити

Спечели един от 10 кода за новата услуга NET 1 Pocket TV с Радио Сити
21 Август 2017

Участвай в играта на NET 1 и радио City в периода 21.08 до 10.09 и можеш да спечелиш един от 10 кода за новата услуга NET 1 Pocket TV. Всичко, което трябва да направиш е да следиш Facebook страницата на радио City и когато видиш въпроса на NET 1 да отговориш правилно в коментар под поста. Един от всички, отговорили правилно ще спечели код за безплатен достъп до NET 1 Pocket TV за един месец. В играта ще бъдат зададени 6 въпроса, а печелившите ще бъдат теглени на произволен принцип след всеки въпрос.

NET 1 е един от водещите телекомуникационни оператори на територията на София, предлагащ интернет и телевизионни услуги вече 10 години. Отскоро в портфолиото на компанията присъства най-новата и атрактивна услуга - NET 1 Pocket TV . Mобилното приложение е предназначено за гледане на онлайн телевизионно съдържание в реално време през смартфон или таблет. Необходима е само интернет връзка през мобилна мрежа или Wi-Fi и код за услугата.

Приложението, което е налично за iOS и Android устройства, включва лесен за употреба и интуитивен потребителски интерфейс с много полезни функции:

 - ТВ лист с над 40 канала, включени в приложението. Стартирането на каналите става само с един клик, а качеството на картината е съобразено със скоростта на интернет връзката.

- Радио –най-популярните радио станции в България са на разположение за слушане в специално определената за това секция.

  - Програма– потребителят има възможност да разглежда телевизионната програма на всички канали в приложението за 3 дни (вчера, днес и утре).

 - Част от каналите имат включен запис на съдържание до 24 часа назад, което може да бъде стартирано бързо и лесно с един клик. Така на разположение ще са любими предавания, филми и други, в случай, че сте ги пропуснали.

Вижте повече информация за NET 1 Pocket TV тук: www.pockettv.bg

Прочетете още