ТИ СИ CITY всеки делничен ден в 11:00ч. и 17:00ч. по CITY TV

ТИ СИ CITY всеки делничен ден в 11:00ч. и 17:00ч. по CITY TV
13 Януари 2017

Качи своята снимка и текст тук: TISI.CITY.bg

За първи път в българския телевизионен ефир – феновете ще могат лично да качват собствените си интересни, провокативни и любопитни кадри – от телефона, таблета или компютъра си, през под сайта tisi.city.bg и директно в ефира на CITY TV!

ТИ СИ CITY е новото и различно предаване, благодарение на което зрителите и фенове на CITY TV, ще могат да се видят по любимата си телевизия в реално време и на фона на любимите си музикални видеоклипове. Единственото, което трябва да направят е да качат своите снимки, придружени с текст, който желаят, на сайта на CITY TV - www.city.bg. Феновете ще могат да отправят и своите лични поздрави към приятели и близки, да покажат любовта си като напишат послание за любим човек или просто да споделят избран момент с останалите хора чрез уникалните си лични кадри, снимани от тях със собствения им телефон.

Участвалите зрители ще имат възможност да видят своите снимки и текстовете към тях по време на предаването, при излъчването на всеки един от любимите си музикални клипове.

ТИ СИ CITY е всеки делничен ден от 11:00 до 12:00ч. и от 17:00 до 18:00 часа. 

Качи своята снимка и текст тук: TISI.CITY.bg

 

Прочетете още