The Chainsmokers представиха новия си сингъл “Somebody” с участието на Drew Love

The Chainsmokers представиха новия си сингъл “Somebody” с участието на Drew Love
Снимка: Columbia Records
23 Април 2018

Носителите на наградата Grammy, артистично-продуцентското денс поп дуо The Chainsmokers представят новия си сингъл “Somebody” с участието на Drew Love (Columbia Records). Вижте официалното видео към сингъла с режисьор Molly Crabapple:

“Somebody” е четвърти сингъл  на дуета от началото на годината и излиза след премиерата на синглите “Sick Boy”, “You Owe Me” и “Everybody Hates Me”. Всички четири песни са част от новия EP албум на The Chainsmokers в дигитална версия само, който можете да намерите тук:http://http://smarturl.it/TCS2018

Дуетът продължава също и с работата си по документалната поредица „The Chainsmokers – Memories“ с шест нови епизода, която се излъчва ексклузивно в платформата на Apple Music.

Алекс и Дрю или The Chainsmokers получиха впечатляващ брой номинации за предстоящите музикални награди на Билборд – „Billboard Music Awards“. Те са номинирани в общо шест категории:  „Топ дуо/група“, „Топ денс/електронна музика артист“, „Топ радио песен“, „Топ колаборация“, „Топ денс/електронен албум“ и „Топ денс/електронна песен“. Наградите на Билборд ще се проведет на 20-ти май в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас и церемонията ще бъде излъчвана на живо в ефира на NBC.

През тази година дуетът продължава световното си турне като пълният списък с дати можете да видите тук: http://www.thechainsmokers.com/shows.

Прочетете още