The Pussycat Dolls отново заедно

The Pussycat Dolls отново заедно
Снимка: Leo Lavish
10 Октомври 2017

The Pussycat Dolls официално се събират отново. Това стана ясно, след като Girls групата пусна в експлоатация новия си сайт в понеделник (9 октомври), озаглавен PCD Reunion и техен Instagram профил.

The Pussycat Dolls, чиято водеща певица е Nicole Scherzinger, беше изключително популярна група в световен мащаб, но се разпадна след напускането на Nicole през декември 2010 година. Причината беше желанието на петте момичета да започнат солова кариера, но единствено  Scherzinger успя да постигне успех и записа няколко самостоятелни албума.

Снимка: Leo Lavish

Момичетата имат много успешна съвместна дейност от 2003 до 2010 година. Дебютният им албум „PCD“ дебютира под номер 5 в класацията на Top 200 Albums на Billboard, след което достига до 7 млн. продадени екземпляра в целия свят. Първият им сингъл „Don't cha“ е колаборация с рапъра Busta Rhymes и достига до номер 1 в много държави, включително Обединеното кралство, Австралия и Канада, и достига до номер 2 в класацията на Billboard.

Снимка: Benson Kua

Източник потвърждава за The Sun, че новото общо начало за Nicole, Kimberly, Ashley, Melody и Jessica наистина е факт. "Разговорите между момичетата за повторно обединение се водят вече няколко години и сега те най-накрая откриха идеалното време да го реализират. За момента те все още обсъждат дали ще направят пълно турне или ще изнесат само няколко концерта заедно, но при всички случаи са развълнувани, че са отново заедно", казва източникът и добавя, че звездната поп-петорка обмисля и запис на нови парчета, с които да зарадва феновете си.

Прочетете още