Радио Сити

СЛУШАЙ РАДИО CITY ОНЛАЙН   /   LISTEN RADIO CITY ONLINE

 

Радио Ситиe водеща радиостанция в България с формат CHR (Contemporary Hit Radio).
В ефира на Радио Сити звучат най-актуалните pop, dance, hip hop и R’n’B хитове, както и част от най-големите класики за последните няколко години.
Хитовете звучат до скъсване, а програмата е целенасочено лишена от водещи и новини, предоставяйки ефира само и единствено на съвременната музика, комбинирана в перфектен микс - това прави Радио Сити уникално по облик и звучене.
Идеята е, всеки път, когато слушателят си пусне Радио Сити , да чуе най-новите хитове в момента.
Слушателите на Радио Сити са най-младата част от населението на България, които са на възраст между 15 и 25 години - енергични, модерни, свежи.

 

Основни акценти в програмата:

10 хита без прекъсване– единствената станция в България, която излъчва 10 хита един след  друг, без прекъсване за реклама, новини и водещи, само Хитове до скъсване.

Сити Топ 10 - е музикална класация, в която се подреждат най-излъчваните песни от ефира на Радио Сити за изминалата седмица.Класацията се излъчва едновремнно и по СИТИ ТВ.

2 Da Club– e двучасов сет на DJ Номер 1 в България – Dian Solo, които комбинира най-актуалните и танцувални хитове от българските и световни класации.

Радио Сити излъчва в ефира на най-големите градове на страната, а също така онлайн на сайта city.bg и чрез приложенията за мобилни телефони iPhone и Android.
 

Нашите честоти:

София 99.7 MHz

Пловдив 91.1 MHz

Варна 98.6 MHz

Стapa Загора 96.8 MHz

Благоевград 95.0 MHz

Кюстендил 88.5 MHz

Ловеч 87.6 MHz

Пазарджик 96.4 MHz

 

aBanner_sub_pages

CITY TOP 10

LIKE US