Alan Walker представи новия си албум World Of Walker, който включва впечатляващи колаборации

Alan Walker представи новия си албум World Of Walker, който включва впечатляващи колаборации
1 Декември 2021

Изминаха почти 3 години откакто Alan Walker издаде дебютния си албум Different World, който към днешна дата е с впечатляващите 14 милиарда стрийма. Сега норвежкият изпълнител и продуцент издаде втората си колекция, озаглавена World Of Walker.

Албумът включва 15 песни в типичното звучене на Alan Walker - с влияния както на поп и латино, така и на по-електронни песни, което дава възможност на всеки да намери своя абсолютен фаворит сред парчетата. Към артиста се присъединяват и впечатляващи изпълнители като Hans Zimmer, Ava Max, Sabrina Carpenter, Farruko, Salem Ilese и др.

Официалната обложка е съставена от хиляди селфита на фенове по целия свят като част от кампания за съвместно творчество. Почитателите на Alan имаха възможност да качат снимките си в уебсайта му и така да бъдат част от създаването на проекта. Повече от 15 000 Уолкър-и (Walkers) от над 150 страни дадоха своя принос и сега са част от мозайката.

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

„Изминаха три години от издаването на дебютния ми албум Different World и от тогава до сега имах много време да работя върху нова музика и да доразвия кинематографичната вселена на Walker. Това, което е наистина специално за мен, е, че официалната обложка е съставена от хиляди селфита на Уолкър-и от цял ​​​​свят. Най-накрая е време да започнем да разкриваме света на Walker - общност, която създадохме заедно.“ – споделя изпълнителят.

Alan Walker превзема света със своя дебютен сингъл „Faded“ през 2015 г. Младият продуцент вече има много последователи в социалните мрежи, неговият YouTube акаунт е 10-ият най-голям музикален канал в света, а профилът му в Spotify е един от най-следваните. Сега с повече от 50 милиарда аудио и видео стрийма, артистът се смята за една от големите звезди на сцената на електронната музика. Неговите успешни сингли и колаборации включват международни звезди като: Sia, Steve Aoki, Avicii, Coldplay, Bruno Mars, A$AP Rocky, Ava Max, Kygo, Farruko, Miley Cyrus, Hans Zimmer, Madison Beer и др. С изключение на собствените си разпродадени турнета, Alan е бил част и от големите фестивални сцени по целия свят, включително Coachella, Tomorrowland, Ultra Music Festival, Lollapalooza, Creamfields, EDC Lad Vegas, Electronic Zoo и др.

Прочетете още