ALMA с пореден международен пробив

ALMA с пореден международен пробив
23 Ноември 2020

“My Mama Told Me” на ALMA изгря под #9 в MTV Dance Chart в Русия и е на активна ротация по MTV Hits и Club MTV International

“Мама ѝ каза“ да бъде независима и да живее по свои правила. А тя я послуша и отвърна с хитовото парче за бунта на младостта - “My Mama Told Me”, което ѝ донесе пореден международен пробив. ALMA представи своя пети самостоятелен сингъл преди месец и още с премиерата песента бе включена в плейлистата New Music Friday на Spotify Полша, като се нареди и в New Music Daily на Apple Music в Русия, Полша, Турция, Гърция и България. Талантливата изпълнителка и автор на песни стана и лице на водещия плейлист в Tidal – Global Rising.

Освен в дигиталните стрийминг платформи, “My Mama Told Me” жъне значителен успех и в телевизионния ефир на глобалния музикален канал MTV - парчето се нареди под #9 в MTV Dance чарта в Русия и е на активна ротация в MTV Hits International, Club MTV International, MTV Russia. В Гърция песента също получава силна подкрепа, а у нас е на челни позиции в Топ 10 на официалната еърплей класация в продължение на 5 последователни седмици, като стана #1 най-излъчвано парче в родния ефир за миналата седмица.

Прочетете още