Дара Екимова с мини албум и дръзко видео

Дара Екимова с мини албум и дръзко видео
21 Ноември 2022

Дара Екимова издаде първи кратък албум (EP), озаглавен „Недей да ме будиш“, чиято премиера отбеляза с видеоклип към фокус сингъла - „После ще му мислиш“.

„После ще му мислиш“ е по музика, текст и аранжимент на Дара и Искрен Тончев – Искрата, с когото тя работи по всички свои проекти досега. Песента е естественото продължение на вълната от успешни хитове в жанровата стилистика на синтпопа, които изпълнителката представи на своята публика през последните няколко години.

„„После ще му мислиш” е най-дръзката и откровена част от мен, която не съм показвала досега. Картини, наситени със спомени, случили се в живота ми, прекараха дълго време в моето съзнание, надграждаха се сами, което ме вдъхнови не само за музиката и текста, но и да вляза и в ролята на сценарист и режисьор на видеоклипа“, споделя изпълнителката.

Във видеото любопитство буди участието на актрисата Алена Вергова („Петя на моята Петя“), с която Дара Екимова е близка приятелка от години. Ролята ѝ е на „другото момиче“ в историята. По клипа Дара Екимова работи с Калоян Игнатов (оператор), Росица Терзийска, както и с Бойко Щонов (монтаж), от който певицата черпи вдъхновение за визуалния си свят.

В мини албума, освен „После ще му мислиш“ и хита „Бягам“, ще откриете и дуети с Тино („Недей да ме будиш“), и с Прея („Пулсът горе“).

Прочетете още