Kygo представя новия си албум „Golden Hour“ на 29 май

Kygo представя новия си албум „Golden Hour“ на 29 май
28 Май 2020

Глобалната суперзвезда, продуцент и DJ, Kyrre Gørvell-Dahll – a.k.a Kygo, обяви 29 май за премиерна дата на новия си албум „Golden Hour“. Той е наличен за предварителни поръчки във всички дигитални платформи тук.

В подкрепа на новия си студиен проект, Kygo пусна още две нови колаборации - сингъла “Lose Somebody”, с участието на OneRepublic.

И втори общ проект с Valerie Broussard - “The Truth”, след релийза на “Think About You” през февруари 2019 г.

Освен двете нови парчета, Golden Hour ще включва и “Like It Is” със Zara Larsson и Tyga, “Freedom” със Zak Abel, “I’ll Wait” със Sasha Sloan, както и световния суперхит “Higher Love”, с неповторимата Whitney Houston. Песента е с над 651 милиона аудио и видео стрийма и е кавър на класиката на Steve Winwood от 1986 г. За създаването на песента, наследниците на Houston предоставят архивните записи на нейната версия на парчето, която преди това е издадена като бонус трак във физическия албум I’m Your Baby Tonight  от 1990 г. за Япония. След като чува песента на Whitney, Kygo директно влиза в студио, развълнуван от възможността да създава музика с една от най-великите вокалистки на всички времена.

Прочетете още