Kygo с ремикс на емблематичната песен на Donna Summer "Hot Stuff"

Kygo с ремикс на емблематичната песен на Donna Summer
19 Септември 2020

Звездният продуцент, изпълнител и DJ - Kygo, представя нов ремикс на #1 хита на Donna Summer - "Hot Stuff"! Оригиналният трак, продуциран от Pete Bellotte и Giorgio Moroder, е част от класацията на сп. Rolling Stone "500-те най-велики песни на всички времена" и е водещ сингъл от албума на супер изпълнителката - Bad Girls. Donna Summer е носител на награда Grammy за "Най-добро вокално рок изпълнение на артист-жена" за парчето "Hot Stuff".

Ремиксът излиза и с чисто ново видео, с участието на Chase Stokes и Madelyn Cline, добре познати като John B и Sarah Cameron от сериала на Netflix - Outer Banks.

"Donna Summer е един от най-любимите ми артисти за всички времета. Музикалният ѝ каталог е брилянтен, а вокалът ѝ ненадминат. Изключително горд съм да работя по толкова емблематично парче като "Hot Stuff". Това винаги е била една от песните, които моментално ме карат да се чувствам в добро настроение и се надявам, че тази нова версия може да продължи да носи щастие и усмивки на хората, които искат да почетат Donna Summer", споделя Kygo.

Това е третият му сингъл - римейк на вечен хит. Първите два са "Higher Love" на Whitney Houston и "What's Love Got To Do with It" с Tina Turner!

Прочетете още