Maluma с нова любов из улиците на Меделин в „Junio“ - Чуйте сингъла и вижте видеото

Maluma с нова любов из улиците на Меделин в „Junio“ - Чуйте сингъла и вижте видеото
30 Септември 2022

Колумбийският музикален идол Maluma представя новия си сингъл и видеоклип „Junio“ - една оптимистична, зареждаща песен с ърбан нотки, която ще бъде част от предстоящия му албум с поп музика, продължение на прочутия му проект Papi Juancho.

Той направи премиерата на песента на живо с епично изпълнение на сцената на Latin Billboard Music Аwards снощи. Престижната церемония по награждаването се състоя в Маями, Флорида в Watsco Center, а артистът смая зрителите, пристигайки на червения килим под ръка с две красиви млади жени, които той представи като първите артисти, подписали договор с новия му звукозаписен лейбъл Royalty Records. А именно – ърбан поп певицата Abril и регионалната поп певица Paulina B.

Oфициалният видеоклип към „Junio“ е заснет в Меделин, Колумбия, продуциран e от Royalty Films и e режисиран от самия Maluma, заедно със César "Tes" Pimienta и Juan Felipe Zuleta. Действието във видеото се развива из изпъстрени с цвят улици, а в него образът на певеца е толкова пленен от красива жена, че се моли тя да го забележи. След като изясняват едно недоразумение, те в крайна сметка успяват да се свържат един с друг. Целта е била това да бъде възможно най-легитимно и естествено, затова изпълнителят избира глухата актриса Jenifer Pulgarín като свой любовен обект в клипа.

След издаването на два албума, които представляват много лични страстни проекти, латино звездата отбелязва завръщането към своите ърбан поп корени с издаването на „Junio“, подчертавайки многостранния си талант и гъвкавост като изпълнител.

Прочетете още