Новата песен на Михаела Маринова “Сериал” - основна музикална тема в хитовата поредица “Пътят на честта“

Новата песен на Михаела Маринова “Сериал” - основна музикална тема в хитовата поредица “Пътят на честта“
30 Юли 2021

Изпълнителката представи “Сериал“ за първи път на сцената на Музикалните награди на БГ Радио, където  спечели и наградата “БГ Албум”.

През последните години музиката се утвърди като действащо лице в сюжета на всеки сериал, деликатен, но важен играч с потенциал да направлява емоционалния отговор на публиката към случващото се на екрана. Водени именно от идеята за пресичането на интересите между супер успешен български сериал като “Пътят на честта“ от една страна и силен музикален екип от друга, NOVA и “Вирджиния Рекърдс“ обединяват усилия в проекта “Сериал“ в изпълнение на Михаела Маринова, за да стартират нов вид партньорство в подкрепа на българската музика и българското кино.   

Песента “Сериал“ е създадена от един от най-талантливите млади автори на музика у нас - Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc’, с помощта на самата Михаела, чийто великолепен вокал пресъздава с лекота драматизма, заложен в звученето и текста на парчето. NOVA избира именно “Сериал“ за една от основните музикални теми към втория сезон на сериала “Пътят на честта”.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Действието във видеоклипа към песента, продуциран съвместно от NOVA, Албион Филмс и “Вирджиния Рекърдс”, се развива директно на снимачната площадка на сериала, където Михаела влиза в ролята на страничен наблюдател и невидим свидетел на съдбите на героите, изиграни от актьорите Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Орлин Павлов, София Маринкова и Галя Сарафова. Режисьори на новите епизоди на драматичната поредица, която ще се завърне тази есен в телевизионния ефир, са Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров – Роги.   

Официалната премиера на “Сериал” е днес, 30.07.

Прочетете още