COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Pabllo Vittar и Thalia с нова хитова колаборация - "Tímida"

Pabllo Vittar и Thalia с нова хитова колаборация -
24 Март 2020

Номинираната за „Латин Грами“ и „лидер на следващата генерация“ според сп. TIME Magazine, Pabllo Vittar сподели нова взривяваща колаборация, този път с мексиканската изпълнителка, актриса и латино икона Thalia. „Tímida“ е сингъл от предстоящия албум на Pabllo Vittar 111 и е едно от най-чаканите музикални „партньорства“ в попа за годината. Само в първите 24 часа след релийза, парчето събра над 2,3 милиона стрийма в дигиталните платформи и се нареди на #1 място в музиалните класации в Бразилия, Мексико, Колумбия, Аржентина, Коста Рика и Еквадор.

Във видеото, заснето в Ню Йорк, Pabllo и Thalia заслепяват с искрящи цветове, динамични танци, впечатляващи визии и специални ефекти, под зоркото око на охранителни камери. Клипът влезе в trending в 15 държави, а в Бразилия, Аржентина, Уругвай и Парагвай е #1. Ето го:

Прочетете още