VIZE стартират годината с гарантиран хит - Чуйте "Dancing Alone"

VIZE стартират годината с гарантиран хит - Чуйте
14 Януари 2022

Диджейското и продуцентско дуо VIZE започва новата година с гръм и трясък. Новият им сингъл "Dancing Alone" не само звучи като гарантиран хит, но и демонстрира нови музикални елементи, които DJ Mario Fiebiger и Vitali Zestovskih описват като еволюция на собственото им звучене. Те обявиха нова ера, когато наскоро представиха ново лого и придружаваща нова визуална идентичност на проекта:

"Искахме да започнем новата година с един от нашите любимци! За нас "Dancing Alone" има перфектната комбинация от соул и мелодичен EDM и е подходяща музика за фестивалите и клубовете по света. VIZE ще продължи да изненадва с нови звуци в бъдеще, това е само началото", казват двамата за издаването на парчето.

С многобройни хитови издания като "Dynamite" с участието на ILIRA или "White Lies" заедно с Tokio Hotel, дуото достигна повече от 200 милиона стрийма в Германия през 2021 г. и няколко песни влязоха в немските годишни класации. Колаборациите с Gigi d'Agostino ("Never Be Lonely"), Papa Roach ("Core (That's Who We Are)" ) и Icona Pop ("Off Of My Mind") затвърдиха статута им на международно значим проект. През 2021 г. VIZE издават и албум, заедно с ALOTT, който е посветен на новосъздадения денс жанр, наречен Prock House.

Прочетете още