Спечели яки награди от Радио CITY и RÖFIX!

Това не е обикновен, скучен бетон! Това е много ЯК бетон в торби по 25 кг. Толкова ЯК, че даже е напълно способен да донесе наведнъж много ЯКИ награди! Готова суха смес, удобен е за употреба и с широко приложение за дома и градината. 

Включи се в играта на RÖFIX: „Як бетон носи яки награди“. Спечели практичен комплект за твоята нова бетонова пътека в градината или 20 торби RÖFIX бетон.

Радио Сити ти дава възможност всеки ден да спечелиш практичен комплект за бетонова пътека за твоята градина, съдържащ 2 калъпа за бетон, тениска и шапка с дизайн на RÖFIX! Всеки петък един от участниците ще грабне 20 торби RÖFIX бетон.

Как да участваш?

Влез във Facebook страницата на CITY, отговори на въпроса с коментар под поста, харесай Facebook страницата на RÖFIX и ако си късметлия очаквай да се свържем с теб ! 

RÖFIX е австрийска компания с над 130 години опит в производството на сухи строителни смеси, пастьозни мазилки и шпакловки, бетони, топлоизолационни и подови системи и продукти за реновиране и реставриране.

Марката RÖFIX е на българския пазар вече над 18 години и има 3 завода в страната. Разполага с много широка дистрибуторска мрежа и бърза и координирана логистика, част от която е със собствен автопарк. Специализирана е в даване на продуктови и системни решения за устойчиво строителство и постигане на здраве в дома. Клиентите могат да разчитат на безплатна професионална консултация от страна на търговските представители на RÖFIX.

Вдигни нивото в строителството с RÖFIX!

Официални правила