Актьорът Явор Бахаров изненадващо излезе от Къщата на VIP Brother

Актьорът Явор Бахаров изненадващо излезе от Къщата на VIP Brother
Снимка: http://nova.bg
8 Октомври 2016

Вчера станахме свидетели на прецедент в Къщата на VIP Brother. Още с влизането си във формата, актьорът Явор Бахаров заяви, че е силно мотивиран да стигне до финал и дори да спечели, но най-изненадващо, изяви желанието си да напусне Звездния дом. 

Явор поиска от Big Brother да „кеш аут-не” и буквално започна да "търгува" с него. Актьорът заплаши, че ще наговори неверни факти, които според него ще уронят престижа на продукцията.

Неговият "пазарлък" продължи и в последната му среща с Big Brother в Изповедалнята, където той заяви, че може да каже само позитивите, които е видял в Къщата, но може и да каже само негативите, независимо дали те са истина или не. Въпреки това, той призна, че реалната причина да напусне предаването е, че не издържа на обстоятелствата в Къщата.

Както за поведението, така и поради нарушаването на редица правила, Явор стана първият в историята на Големия брат принудително изгонен участник.

При излизането си от къщата, в разговор с Ники Кънчев в студиото той заяви, че Big Brother е постъпил подло с него, като го е обвинил в нарушаване на правилата на предаването. Освен това, Явор отказа да отговори на въпросите на водещия на предаването и дори направи намек, че може да заведе дело срещу Big Brother.

Тази сутрин в интервю за предаването "Събуди се", Явор заяви, че се срамува от поведението си и че е смятал разговора му с Big Brother за личен. Също така добави, че е готов да се извини на Big Brother. Освен това сподели, че е изключително благодарен за възможността, да се запознае с Майк Тайсън и да общува с него, което е най-хубавият спомен, който ще му остане от формата.

Снимка: Личен архив Ники Кънчев

Как ще се развият събитията за актьора, предстои да разберем.

Източник: http://nova.bg

Тагове: НА ФОКУС

Прочетете още