Какво виждаш на снимката - патица или заек?

Какво виждаш на снимката - патица или заек?
14 Март 2017

Оптическите илюзии са много забавни, а често разкриват и много за нашия характер. В зависимост какво виждаме, можем да си дадем отговор и на въпроса какви сме.

Патица или заек? Какво виждате на снимката горе?

Вижте и какво означава това:

Патица 

Ако виждате патица, психолозите са категорични, че това значи, че вие сте здраво стъпили на земята хора. Праволинейни сте през целия си живот. В училище може би сте били отличници, а днес се справяте перфектно и в работата си. Обичате да разпределяте задачите си през деня и да се движите по график - това някак ви успокоява, че всичко върви, както трябва.

Вярвате, че животът е низ от простички неща и точно това го прави съвършен.

Изключително комуникативни сте, но в същото време имате силен характер и знаете как да отстоявате позициите си. Когато сгрешите обаче, винаги имате доблестта да си признаете.

Имате малко хора в живота си, които можете да наречете истински приятели, но те са винаги до вас и вие сте винаги до тях.

Заек

Вие сте изключително сърдечни и мили. Не си падате по правенето на излишни планове, защото животът се случва тук и сега и е важно всеки момент да бъде уловен и изживян пълноценно.

Изключително креативни сте, творите навсякъде, търсите изкуството и бягате от скучното и безличното.

Вие сте лъчезарни, позитивни, винаги заобиколени от много хора. Имате много приятели, защото винаги изслушвате околните, пазите тайните им и сте им опора.

Тъй като сте с много благ характер, понякога толкова много вярвате в доброто у хората, че съзирайки истината, се разочаровате.

Виж повече на vesti.bg

Прочетете още