Lady Gaga временно се оттегля от музикалната сцена

Lady Gaga временно се оттегля от музикалната сцена
Снимка: Monster Mons
10 Септември 2017

Lady Gaga възнамерява да се оттегли от музикалната сцена за неопределен период от време след края на турнето си. Това обяви самата тя вчера по време на пресконференция на Филмовия фестивал в Торонто, където бе представен документалния филм за нея GAGA: FIVE FOOT TWO.

За най-големите фенове на Gaga, ето трейлъра на филма:

"Ще си взема почивка, не знам колко дълго. Това не означава, че няма повече да творя. Не означава, че не готвя нещо. За мен винаги ще остане най-важното нещо на света да забавлявам хората и да ги карам да се чувстват щастливи", увери звездата почитателите си в изявление пред журналистите и уточни, че оттеглянето й е породено от нужда.

"Всичко е наред...трудно е. Но е и освобождаващо. В мен има елемент, много силна част, която вярва, че болката е микрофон. Тя не може да ти повлияе освен ако не я трансформираш в нещо добро", сподели още 32-годишната Gaga.

Това изявление на Lady Gaga идва само седмица, след като се наложи да анулира концерта си в Монреал заради ларингит и инфекция на дихателните пътища, получени на концерт в Ню Йорк.

Снимка: David Björn

За своята десет годишна професионална кариера тя има 5 студийни албума и безброи награди. Включена е в класацията на „Times” за 100-те най-влиятелни личности на 2010 г., както и в списъка на „Forbes” за най-влиятелните знаменитости и е на седмо място в топ 100 най-влиятелните жени. Lady Gaga е третият най-награждаван изпълнител в историята. Тя заема третото място с почти 200 награди, между които 6 награди Grammy и 17 номинации за престижната статуета. Постиженията й включват 13 видеомузикални награди, 10 европейски музикални награди, както и два световни рекорда Guinness и още много, много други. Преди нея по брои награждавания се нареждат Michael Jackson и Whitney Houston. Сигурни сме, че ще продължи и занапред да покорява още много нови и нови върхове.

Прочетете още