Новият албум на Fergie „Double Dutchess” излиза днес

Новият албум на Fergie „Double Dutchess” излиза днес
22 Септември 2017

Вторият студиен албум на Fergie "Double Dutchess" излиза на 22 септември. Fergie прекрати договора си с Interscope Records и сключи сделка с BMG Publishing за втория си солов албум. А продължението на "The Dutchess" от 2006 г. бележи нова ера за певицата, която вече разчита на своя собствен отпечатък и дори подпомага изгряващи звезди. В началото на лятото will.i.am потвърди, че вокалистката на Black Eyed Peas се е оттеглила отново от групата, за да се концентрира върху соловата си кариера. Новината дойде след месеци спекулации дали наистина певицата се е отказала да се изявява съвместно с бандата, която всъщност беше трамплин за кариерата й.

В "Double Dutchess" певицата е включила 13 песни, сред които е и реализираната миналата година "M.I.L.F. $". Четири от парчетата са в сътрудничество, включително и песен с участието на сина й - Axl. Четиригодишният Axl, чийто баща е актьорът Josh Duhamel, се включва в песента "Enchanté (Carine)".

Наскоро Fergie включи на пълна мощност подгряването на слушателския и зрителски интерес към новия си албум като пусна два клипа към песни от "Double Dutchess".

За парчето "You Already Know" обедини усиля с Nicki Minaj.

В песента, озаглавена Hungry, 42-годишната звезда си партнира с Rick Ross.

Продуцент на колекцията е основателят и член на Black Eyed Peas - will.i.am.

Прочетете още